REVELION VIENA 2019 (Revelion traditional, cu muzica si dans,in Padurea Vieneza) 28.12.2018 - 02.01.2019


ZIUA 1. Plecare din Bucuresti ora 7.00 (parcare restaurantul Cina) cu autocar (specializat in curse externe. Tranzitarea Romaniei pe ruta Pitesti , Rm.Vilcea, Sibiu , Deva,Timisoara . Cazare zona Budapesta hotel ***.

ZIUA 2. Mic dejun . Plecare spre Viena. Turul orasului Viena cu autocarul si tur pietonal(plimbare pe Ring si pe Graben). Dupa amiaza , timp liber pentru cumparaturi - cele mai mari reduceri de preturi din timpul anului. Seara, plimbare in Grinzig-optional cina traditionala. Cazare Viena (hotel *** Padurea Vieneza).

ZIUA 3. Mic dejun .Timp liber pentru plimbare , relaxare , eventual cumparaturi. Optional-excursie la Bratislava (60 km): se viziteaza zona veche a orasului, frumoasele cladiri istorice asezate pe malul Dunarii care contribuie la atractivitatea indiscutabila a capitalei Slovaciei:Poarta lui Mihail, Palatul Grassalkovich,fostul Palat Arhiepiscopal, Catedrala Sf.Martin.Pentru doritori, seara muzicala in Viena( concert sau opera) Cazare Viena(hotel ***Padurea Vieneza).

ZIUA 4. Mic dejun. Se viziteaza, Hofburg – apartamentele imperiale, Hundertvasserhaus, Kunthistoriche museum, Cripta Capucinilor. Se viziteaza Belvedere-palatul printului Eugeniu de Savoia . Cazare Viena(hotel ***Padurea Vieneza). Seara -Cina festiva de Revelion (INCLUSA IN PRET) in restaurantul hotelului.Este un hotel traditional austriac, decorat pitoresc, situat la marginea Vienei,in “Padurea Vieneza”.Categoria hotelului este de 3 stele conform Ministerului Turismului austriac. Este asezat intr-o pozitie superba, la 20 minute cu autocarul de centrul orasului.Va fi o seara traditionala, in atmosfera de basm a padurii vieneze. Meniul de Revelion este tipic austriac. Programul muzical este pentru toate gusturile.

Ziua 5. Mic dejun. Plimabare in centrul istoric al Vienei (Muzeul de Arta, Muzeul de stiinte ale naturii) sau optional,excursie la Seegrotte-Hinterbruhl – plimbare cu vaporasul pe cel mai mare lac subteran din Europa. In aceasta excursie avem posibiltatea sa admiram imprejurimile Vienei-Padurea Vieneza.Se pleaca spre Keskemet ( 240 km ). Opțional – pranz tradițional în pusta maghiară + spectacol de echitatie , in atmosfera unica a unei “csarda “autentice. Cazare Timișoara, hotel *** (opțional).

ZIUA 6. . Mic dejun . Plecare spre Bucuresti . Sosirea la Bucuresti la ora 20.00, in fata restaurantului Cina.

PRET: 349 euro + 390 lei

Grup minim 25 persoane: pentru un grup mai mic de 25 persoane (intre 25-20 persoane), se va achita un supliment de 35 euro

Incluse in pret:
- cazare si mic dejun bufet ,5 nopti
- CINA FESTIVA DE REVELION (bauturile nu sunt incluse)
- programul turistic alaturat
- ghid turistic specializat
- transport autocar autorizat pentru curse externe

Nu sunt incluse in pret :
- supliment camera single:110 euro
- intrari obiective turistice
- pranz tradițional în pusta maghiară + spectacol de echitatie ~30 eur
- programe optionale
- cazare 1 noapte Timisoara~110 lei

Acte necesare: carte identitate,asigurare medicala

Data de plecare : 28.12.2018


Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g