Mexic

11 martie-21 martie 2020


Ziua 1 - Bucuresti –Ciudad de Mexico Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu insotitorul de grup la ora 05:00. Imbarcare cursa Air France catre Mexico via Paris. Aterizare in Mexic la ora 18:25 in aceeasi zi. Dupa preluarea bagajelor intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel Novotel 4*/ sau similar. Cazare .

Ziua 2 – Ciudad de Mexico - Xochimilco Mic dejun. Dupa aceea veti pleca intr-un tur de oras pentru a vizita Centrul Istoric (Zocalo, Catedrala, Palatul Guvernului); veti face o plimbare pe bulevardul Paseo de la Reforma si Parcul Chapultepec. Dupa-amiaza veti merge la Xochimilco unde faceti o excursie cu barca pe canale. Xochimilco este o suburbie a capitalei Mexicului, aflata la 25 de km de centrul orasului. Este cunoscuta azi sub denumirea de „Gradinile plutitoare”. Gradinile constau de fapt dintr-o împletitura de canale artificiale cu apa, între care se afla insulite cu flori care se întind pe o lungime de 150 de km. Azi gradinile servesc ca loc de recreatie pentru locuitori sau turisti. Locul este renumit si prin piata de flori sau barcile colorate (trajineras). Seara intoarcere la hotel .Cina si cazare.

Ziua 3 – Ciudad de Mexico - Teotihuacan Mic dejun. Plecare spre orasul antic Teotihuacán situat la aproximativ 65 km nord de ciudad de Mexico, care a fost odata cel mai mare oras din America. Teotihuacán este numele pe care aztecii l-au dat acestui oras când l-au descoperit, dar numele sau original ramâne un mister, pentru ca atunci când a fost gasit orasul era deja abandonat de catre fondatorii sai. Aztecii crezand ca nu poate fi posibil pentru oameni sa construiasca astfel de structuri mari, l-au numit "Orasul Zeilor". Urcand piramida veti avea o vedere incredibila a întregului teritoriu (de la Ciudadela pe stânga pana la Piramida Lunii pe dreapta). De asemenea, in acest tur veti vizita Bazilica de Guadalupe, unde puteti vedea ilustratii ale protectoarei Mexicului – Fecioara din Guadalupe. Intoarcere la hotel .Cina si cazare.

Ziua 4 Mexico-Merida Mic dejun. Transfer la aeroport. Zbor intern Ciudad de Mexico- Merida . Se viziteaza rezervatia Celestun. Cazare +cina la hotel Novotel 4* sau similar in Merida.

Ziua 5. Campeche - Uxmal - Merida Mic dejun. Tur de oras panoramic Campeche dupa care plecare spre Uxmal. Vizitarea acestui sit arheologic si a minunilor sale: Piramida ghicitorului, Piata Nun, Palatul Guvernatorului, Terenul Jocului cu Mingea. Dupa amiaza se continua drumul spre Merida, "Orasul Alb". Tur de oras panoramic in care veti admira Montejo Avenue, Monumentul Patriei si Piata Principala. Cazare +cina la hotel EL CONQUISTADOR 4* sau similar in Merida.

Ziua 6. Merida - Chichen Itza – Cancun Mic dejun. Plecare spre Chichen Itza, ruinele mayase cele mai bine cunoscute în Mexic. Vom vizita Piramida "Castelul", Terenul de Joc, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Templul Jaguarului, Fantana Sacra (Cenote). Dupa amiaza se continua drumul catre Riviera Maya. Cazare la hotel Luxury Bahia 4* sau similar.

Ziua 7-9. Riviera Maya Cazare cu demipensiune. Timp liber la dispozitie pentru odihna si plaja.

Ziua 10+11 Riviera Maya Mic dejun. Timp liber. În dupa-amiaza transfer la aeroport de la Cancun pentru zborul spre casa. Decolare din Cancun la ora 19:25, aterizare in Paris la ora 11:35/ Plecare spre Bucuresti la ora 15:30 si aterizare la ora 19:20.

Costul excursiei: 2.149 EURO / persoana in camera dubla pentru grup 10-14 persoane

Supliment SGL: 425 EURO/persoana

REDUCERI
Pentru grup 15-19 persoane, tariful se reduce cu 160 EURO = 1 999 eur
Pentru grup 20-24 persoane, tariful se reduce cu 250 EURO = 1899 eur

Tariful include
- Bilet de avion Bucuresti Ciudad de Mexico –Cancun Bucuresti, compania Air France via Paris
- 9 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 4* (cele din program sau similare)
- Tururile conform program
- Transport autocar conform program
- Ghzi locali vorbitor de limba engleza pe parcursul circuitului
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid din partea agentiei
- Asigurarea medicala si storno (daca se dau datele de nastere in momentul rezervarii)

Tariful nu include
- Taxele de aeroport aproximativ 499 euro/persoana (pot suferi modificari)
- Taxa de iesire din Mexic aproximativ 40 USD – se achita in aeroport la plecare
- Excursiile optionale ce nu sunt mentionate in program
- Bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
- Tipsurile pentru ghizi locali si soferi (55 USD/persoana, se achita la insotitorul de grup)
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g