Weekend LA ISTANBUL


ZIUA 1. Plecare din Bucuresti ora 700 .Tranzitarea Bulgariei .Se parcurg 650 km.Popas la Edirne (anticul Adrianopol). Se viziteaza Moscheea Selimiye,impresionant monument architectonic care face parte din patrimonial UNESCO. Considerată a fi capodopera lui Mimar Sinan, Moscheea Selimiye este în acleasi timp una dintre realizările edificative ale arhitecturii islamice. Mihrabul este vizibil din orice colt al moscheei, iar cupola este cea mare mare cupolă a unei moschei din întreaga Turcie.Cazare Istanbul hotel ***centru(in jurul orelor 21)

ZIUA 2.Mic dejun . Tur orasului Istanbul ––Moscheea Albastra sau Moscheea Imperială a sultanului Ahmed este cea mai mare moschee din Istanbul si moscheea natională a Turciei, fiind unul dintre simbolurile acestei tări. Urmeaza vizitarea Palatului Topkapi, fostă resedintă a sultanilor otomani timp de aproximativ de 400 de ani . Este o atractie turistică majoră, fiind cel mai vizitat muzeu din tară. În anul 1985 a intrat în Patrimoniul mondial UNESCO. Continuam cu superba Biserica Cisterna supranumita “Palatul Scufundat” si cu Biserica Sfanta Sofia-fosta catedrala a Patriarhiei de Constantinopol, . Seara timp liber plimbare , eventual cumparaturi.Cazare Istanbul hotel ***central.

ZIUA 3.Mic dejun .Croaziera in stramtoarea Bosfor . Un al doilea tur de oras– Palatul Dolmambahce, cea mai mare si mai luxoasă resedintă din Turcia: 15.000 de metri pătra si constructii, 285 de camere. În palat se întâlneste opulenta orientală a celor sase sultani care l-au locuit (ultimii conducători ai Imperiului Otoman) cu rafinamentul occidental. Dupaamiaza o petrecem in Marele Bazar ,o lume separata in interiorul orasului Istanbul. In acest spatiu care atrage turisti din toata lumea si sute de mii de vizitatori pe zi, nu descoperiti doar o istorie glorioasa dar si comercianti de antichitati, bijutieri, tabacari, vanzatori de covoare.

ZIUA 4. Mic dejun Se pleaca spre Bucuresti( 650 km ) .Sosire in Bucuresti,in jurul orelor 21, in functie de formalitatile vamale

PRET:135 euro + 390 lei grup 25-29 pers

REDUCERI
125 eur +390 lei eur grup 30-34 pers
100 eur +390 lei grup peste 35 pers

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni

Servicii incluse :
- 3 nopti BB – Istanbul - Hotel *** central
- ghid roman pe tot parcursul excursiei
- transport cu autocar omologat pentru curse externe
- cazari in camere cu 2 paturi

Nu sunt incluse in pret :
- intrarile la muzee
- croaziera in stramtoarea Bosfor

Data de plecare : 28 MARTIE 2019
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g