FRANTA - plecare din Craiova
Unicitatea acestui program consta in:-cazare in Paris 5 nopti si desfasurarea intregului program turistic cu un autocar care sta la dispozitia grupului, inclusiv excursia de o zi pe Valea Loirei si excursia de ½ zi la Versailles
Ziua 1. Prezentare la aeroportul Craiova la ora 4.00 pentru imbarcare cursa Bucuresti –Paris la ora 6.25. Sosire Paris ora 8.20. Transfer la hotel Ibis *** sau similar, Paris Turul oraşului Paris. Vom admira Arc de Triomphe, Avenue des Champes-Elysees, Tour Eiffel (urcam pe unul din cele mai vizitate si admirate turnuri din lume), Palais Chaillot, Place de la Concorde, Grand Palais, Petit Palais, Opera Garnier, Place Vendome.Croazieră pe Sena. Seara o petrecem pe Champes Elisees. De langa Mormantul Soldatului Necunoscut, amplasat sub Arcul de Triumf admiram una din cele mai cunoscute imagini din lume:panorama celebrului bulevard Champes Elisees-axa istorica a orasului Paris. Cazare Paris, hotel Ibis*** sau similar.

Ziua 2. Mic dejun. Excursie pe Valea Loarei, singulara ca ambianta, in Europa (~200 km). Se vizitează castelele regale Chevernyşi Blois. Optional , se poate vizita si castelul Chenonceaux, supranumit „castelul doamnelor”, situta in cadrul natural de vis al raului Cher.Cazare Paris, hotel Ibis*** sau similar. .

Ziua 3. Mic dejun. Urmeaza ziua dedicata marilor muzee pariziene.Se vizitează Panteonul, Grădinile Luxembourg, Ile de la Cite, Catedrala Notre Dame, Saint-Chapelle, Muzeul Rodin(fara ghid conferentiar), Domul Invalizilor, Luvru (fara ghid conferentiar). Cazare Paris, hotel Ibis*** sau similar.

Ziua 4. Mic dejun. Vizitarea castelului Versailles (fara ghid conferentiar)si a gradinilor Versailles, Micul Trianon si Marele Trianon (22 km). Optional, vizitam La Defense-cartierul parizian care este o replica data Manhattanului american, cu zgarie nori si gradini suspendate, cu cea mai inalta cladire din Franta. Seara, vizităm pitorescul Montmartre-se viziteaza Bazilica Sacre Coeur, Place du Tertre acolo unde pictorii ambulanti ne vor aminti de Parisul de altadata. Vom admira Moulin Rouge si Place Pigalle.Optional, Paris „by night”Cazare Paris, hotel Ibis*** sau similar. .

Ziua 5. Mic dejun matinal.Transfer la aeroport ptr zborul Paris-Craiova ora 9.00. Sosire Craiova ora 12.40

PRET: 459 eur + 970 lei - grup avion minim 25 pers.

-grup 20 -24 pers +45 euro

-grup 15-19 pers + 65 euro

Servicii incluse :
- bilet de avion Craiova-Paris si retur
- taxa de bagaj peste limita admisa gratuit de compania aeriana
- transport autocar omologat curse externe in Paris, pe Valea Loarei,Versailles, pe tot parcursul programului turistic (cu exceptia timpului liber)
- cazare + mic dejun bufet , 4 nopti , hotel Ibis *** sau similar in Paris
- ghid atestat pe traseul turistic extern

Nu sunt incluse in pret :
- preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare,,croaziera,excursii optionale(pentru tineri pana la 25 ani,intrarile la muzeele din Paris sunt gratuite) ,taxe statiune(DACA ESTE CAZUL)-se achita la fata locului partenerilor externi
- taxa de aeroport~155 eur
- transfer aeroport-hotel-aeroport

Acte necesare: pasaport sau C.I.

Agentia nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile,pandemii,razboi etc). Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de Prestari Servicii Turistice.

Data de plecare: 5 August 2024
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g