FRANTA - plecare din Cluj
Ziua 1. Prezentare la aeroportul din Cluj la ora 04.00 pentru imbarcare cursa Cluj –Paris la ora 6.10 . Sosire Paris 07.25. Transfer la hotel Ibis *** sau similar, Paris.Timp liber. Cazare in jurul orei 14.

Ziua 2.Mic dejun.Turul orasului Paris, cu autocarul si cu transportul in comun. Vom admira Arc de Triomphe, Avenue des Champes-Elysees, Tour Eiffel, Palais Chaillot, Place de la Concorde, Grand Palais, Petit Palais, Opera Garnier, Place Vendome. Croaziera cu vaporasul pe Sena . Vom urca cu liftul panoramic pe Turnul Eiffel.Cazare Paris , hotel Ibis***sau similar.

Ziua 3. Mic dejun. Al doilea tur al Parisului, cu autocarul si cu transportul in comun.. Se viziteaza Panteonul, Gradinile Luxembourg, Ile de la Cite, Catedrala Notre Dame, Saint-Chapelle, Muzeul Rodin, Domul Invalizilor, Luvru. . În a doua parte a zilei, vizita in Montmartre-se viziteaza Bazilica Sacre Coeur, Place du Tertre. Cazare Paris , hotel Ibis***sau similar.

Ziua 4. Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala pe Valea Loarei, singulara ca ambianta, in Europa (~200 km). Se viziteaza castelele regale Cheverny , Chambord si Chenononceaux .Cazare Paris , hotel Ibis***sau similar.

Ziua 5. Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Versailles.Vizitarea castelului Versailles si a gradinilor Versailles, Micul Trianon si Marele Trianon . Cazare Paris, hotel Ibis***sau similar.

Ziua 6. Mic dejun.Program liber-se pot vizita individual: Musee d’Orsay, Orangeria . Se poate vizita si cartierul La Defense-binecunoscut pentru caracterul sau unic, care i-a adus si renumele de “Manhattanul francez” sau excursie optionala la Mont Saint Michel.Cazare hotel Ibis***sau similar.

Ziua 7. Mic dejun. Program liber-se pot vizita individual:Atelierullui Brancusi, Centrul Pompidou , EURO DISNEY sau optional excursie - de o zi la Fontainebleau si la Vaux le Vicomte. . Cazare Paris, hotel Ibis***sau similar.

Ziua 8. Mic dejun (la pachet).Transfer matinal la aeroport pt zborul Paris-Cluj ora 8.30. Sosire Cluj ora 13.00

PRET: 950 eur – grup avion min 20 pers
- pentru un grup de 15-19 pers + 50 eur
- pentru un grup de 10-14 persoane +100 eur

Serviciiincluse :
- bilet de avion Cluj-Paris si retur
- cazare + mic dejun bufet , 7 nopti , hotel Ibis ***sau similar , Paris
- ghid atestat

Nu sunt incluse in pret :
- preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare,,croaziera,excursii optionale(pentru tineri pana la 25 ani,intrarile la muzeele din Paris sunt gratuite) ,taxa statiune-se achita la fata locului
- taxa de aeroport~120 eur
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- taxa de bagaj peste limita admisa de compania aeriana

Nota: excursiile optionale si vizitele la muzee sunt organizate de partenrii nostri externi. Locurile sunt limitate si pentru siguranta participarii la pachetele de servicii care va intereseaza va recomandam sa faceti rezervarile inainte de plecare.

Actenecesare: pasaport sau C.I.,certificate de vaccinare

Agentia nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile , pandemii etc). Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de Prestari Servicii Turistice.

Data de plecare: 18 august 2022
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g