FRANTA 2019 - plecare din Timisoara


Ziua 1. Prezentare la aeroportul Timisoara la ora 10.00 pentru imbarcare cursa Timisoara –Paris programata la ora 13.00. Sosire Paris ora 14.35. Transfer la hotel Ibis *** sau similar, Paris.Cazare.Timp liber.

Ziua 2. Mic dejun. Excursie pe Valea Loarei, singulara ca ambianta, in Europa (~200 km). Se viziteaza castelele regale Cheverny , si Blois. Optional, se poate vizita si “Castelul doamnelor’-Chenononceaux, amplasat in ambianta de vis a raului Cher. Cazare Paris , hotel Ibis***sau similar.

Ziua 3. Mic dejun. Turul Parisului, cu autocarul.Vom admira Arc de Triomphe, Avenue des Champes-Elysees, Tour Eiffel Place de la Concorde, Grand Palais, Petit Palais, Opera Se viziteaza Panteonul, Gradinile Luxembourg, Saint-Chapelle, Muzeul Rodin, Domul Invalizilor, Luvru. Daca grupul doreste, se organizeaza un “Paris by night”.Cazare Paris , hotel Ibis***sau similar.

Ziua 4. Mic dejun. Plecam cu autocarul spre Versailles.Vizitarea castelului Versailles si a gradinilor Versailles, Micul Trianon si Marele Trianon (22 km). În a doua parte a zilei, vizita in Montmartre-se viziteaza Bazilica Sacre Coeur, Place du Tertre. Daca grupul doreste,popas la una dintre celebrele parfumerii din Paris .Optional, se poate vizita cartierul parizian La Defense-binecunoscut pentru caracterul sau unic, ca i-a adus si renumele de “Manhattanul francez. Cazare Paris, hotel Ibis***sau similar.

Ziua 5. Mic dejun. Timp liber.Transfer la aeroport ptr zborul Paris-Timisoara ora 15.05. Sosire Timisoaraora 18.25

PRET: 399 eur + 490 lei - grup avion min 20 pers

pentru un grup avion mai mic de 20 persoane, pretul se recalculeaza

Servicii incluse :
- bilet de avion Timisoara-Paris si retur
- transport autocar omologat curse externe in Paris, pe Valea Loarei, la Versailles, pe tot parcursul programului turistic
- cazare + mic dejun bufet , 4 nopti , hotel Ibis *** sau similar , Paris
- ghid atestat pe traseul extern in zilele 2,3,4

Nu sunt incluse in pret :
- preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare,excursii optionale(pentru tineri pana la 25 ani,intrarile la muzeele din Paris sunt gratuite) ,taxe statiune(daca este cazul)-se achita la fata locului
- taxa de aeroport~120 eur
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- taxa de bagaj peste limita admisa gratuit de compania aeriana

BONUS: Compania aeriana transporta gratuit numai un bagaj usor de mana. In compensatie, agentia de turism organizatoare ofera turistilor transportul gratuit al bagajelor dus-intors (indiferent marime si greutate), cu autocarul ; turistul va gasi bagajele la Paris , respectiv la Timisoara

TURISTII POT OPTA PENTRU REZERVAREA SUPLIMENTARA A INCA 3 NOPTI DE CAZARE CU MIC DEJUN LA HOTELUL DIN PARIS(diferenta de achitat este de 140 euro/pers)

Acte necesare: pasaport sau C.I.

Agentia nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile etc). Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de Prestari Servicii Turistice.

Data de plecare: 12 august 2019
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g