VACANTELE LUNII MAI 2021

 

CHARTER EGIPT-HURGHADA

 

 

 

 


Striped Right Arrow: BUCURESTIPLECARI DIN:

 

Striped Right Arrow: TIMISOARA
 

 

 

 


vACANTELE LUNII MAI 2021-CHARTERE EGIPT

Right Arrow: De la 463 euro

 

 

 


PLECARI DIN BUCURESTI: 13.05;20.05;

27.05;29.05

PLECARI NOI:

17.05; 24.05

 

 

 

 

 

 

OFERTA SPECIALAde la 403 euro

 

OFERTA SPECIALAde la 406 euro

 
OFERTA SPECIALA     DE LA 406 EURO                          

HURGHADA (IASI)

 

 

HURGHADA(CLUJ NAPOCA

PLECARI:13.05;15.05;22.05;29.05

 

 

 

 

PLECARI CLUJ NAPOCA :13.05; 15.05; 22.05; 29.05-LUNA MAI

                                      (+plecari in fiecarezi de sambataperioadaiunie-octombrie)

           

PLECARI TG MURES: 13.05; 20.05; 27.05-LUNA MAI

 03.06; 10.06; 17.06-LUNA IUNIE

 

PLECARI TIMISOARA:14.05; 21.05; 28.05-LUNA MAI

                        (+ plecari in fiecarezi de vineriperioadaiunie-octombrie)

 

PLECARI BUCURESTI:13.05;15.05; 17.05; 20.05; 22.05;24.05; 27.05; 29.05-LUNA MAI

                                    (+plecari in fiecarezi de joisisambataperioadaiunie-octombrie)

 

PLECARI CRAIOVA:13.05; 20.05; 27.05 LUNA MAI

 03.06; 10.06; 17.06 LUNA IUNIE

 

PLECARI BAIA MARE:15.05; 23.05;30.05 LUNA MAI

                                         (+plecari in fiecarezi de duminica in perioadaiunie-octombrie)

 

PLECARI ORADEA: 14.05; 21.05; 28.05 LUNA MAI

                                     (+ plecari in fiecarezi de duminica in perioadaiunie-octombrie)

 

PLECARI IASI: 10.05; 14.05; 16.05; 21.05; 23.05; 28.05; 30.05  LUNA MAI

                           06.06; 13.06; 19.06; 20.06; 26.06; 27.06 LUNA IUNIE

                           (+plecari in fiecarezi de duminica in perioadaiulie-octombrie)

 

 

 

 

 

HOTEL DESERT ROSE  RESORT *****

Desert Rose Resorteste un complex de 5 stele situat pe malulmarii in Hurghada. Hotelul a fostinaugurat in 2001 sirenovat in 2008 siestecompusdintr-o cladireprincipala cu 2 etaje (receptia) simultecladiri de 2 si 3 etaje. Hoteluldetine un parc acvatic, ceeaceil face ideal pentrufamiliile cu copii. 
Localizare: Desert Rose Resort estelocalizat la 11 km de aeroportsi la 15 km de centrulorasuluiHurghada.
Plaja: Desert Rose Resort estesituat pe malulmariiintr-un golf privat cu nisipsiintrarelina in mare. Existasio a douaplajamai mica in afaragolfului, cu formatiuni de corali, idealapentru snorkeling. Se oferasezlonguri, umbrele, saltelesiprosoapegratuite. Existafacilitatipentrupracticareasporturiloracvatice.  
Dotaricamere: Desert Rose Resort are 912 cameredotate cu aerconditionat, seif, telefon, TV satelit, minibar, baie cu dus, uscator de par, balcon/terasa.
- Standard Room (32 m2, baie, balcon/terasa), - Pool View (32 m2, baie, balcon/terasa), - Side Sea View (32 m2, baie, balcon/terasa), - Superior Garden View room (32 m2, baie, balcon/terasa), - Superior Pool View room (32 m2, baie, balcon/terasa), - Deluxe Club Beach Front room (32 m2, baie, balcon/terasa), - Deluxe Club Beach Front Suite (64 m2, dormitor, living, baie, balcon/terasa).

Facilitati hotel: Desert Rose Resort oferaclientilorreceptie 24 de ore, 3 restaurante, 8 baruri, 3 piscine exterioaredintre care una olimpica cu 16 culoare, sezlonguri, umbrele, saltelesiprosoapegratuiteatat la piscina cat si pe plaja, sala de conferinte, curatatoriesispalatorie, cabinet medical, magazine, schimbvalutar, parcare, coafor, discoteca, program de divertisment, centrul Spa 'Planet Beach', sala fitness, aerobic, volei de plaja, fotbal, darts, terenuri de tenis, biliard, tenis de masa, sporturiacvatice, cursuri de scuba diving.

 

 

 

HOTEL PICKALBATROS DANA BEACH *****

Unuldintrecelemaiindragitehoteluri din lantulPickalbatros, cu o atmosferaplacutasi design de lux, Dana Beachestesituatintr-o gradinaspatioasa (181.000 mp) sifrumosamenajata, pe plaja din Hurghada. Este alegereaidealapentruclientiipretentiosi, doritori de o vacantarelaxanta, intr-o ambiantaeleganta. Dana Beach estesituat la 15 minute transfer de aeroport, la 15 km de centrulstatiuniiHurghada, pe plaja.

Facilitati:complex hotelier elegant, cu servicii variate, dotat cu: plajaprivata cu nisip, 4 piscine exterioare ( 3 piscine pentruadulti cu sectiunepentrucopii, 1 piscina specialapentrucopii, piscine incalzite in timpuliernii), tobogane (7 toboganepentrucopii), sezlongurisiumbrelegratuite la piscine si pe plaja, diferitesporturi (polo pe apa, gimnasticaacvatica, aerobic, darts, boccia), terenuri de sport (volei pe plaja, terenuri de tenis cu zgura – illuminate – contra cost, teren de sport multifunctional,  minigolf), sala fitness, programe de animatiesi de divertisment in timpulzileisiseara, wifi in lobby si in camere – contra cost, biblioteca, lift in cladireaprincipala.Hoteluldispune de maimulterestaurante de diferitespecifice, parte a serviciilor All inclusive (restaurant international, Italian, Oriental, Asiatic, German), snack bar, food court, diferitebaruri (sport bar, jazz bar, piano bar, cafenea, sunset bar, beach bar, cafeneaorientala, fresh bar, discoteca, etc).

Servicii contra cost:sporturinauticesiserviciilecentrului de scufundari, echitatie, billiard, jocurielectronice, servicii de spalatorie, magazine, transfer shuttle in centrulstatiunii de treiori pe zi, taxi, centru spa (masaj, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, salon de infrumusetare, aqua spa pool incalzit pe timp de iarna), serviciimedicale 24/7, farmacie in incintahoteluluisi in vecinatateahotelului.

Facilitatipentrucopii: club pentrucopii (4-12 ani, 7 zile pe saptamana), terenuri de joaca, piscina pentrucopii, tobogane, jocurielectrice, patutpentrucopii la cerere, scaunepentrucopii in restaurante, bufet special.  

Dotaricamere:Dana Beach dispune de 841 de camere (463 de camere standard, 232 de camere superior, 142 de camere family si 4 suite), situate in diferitecladiri, amenajate modern siconfortabil, dotate cu: telefon, sat TV, aerconditionat, minibar, seif, cafetiera, uscator de par, baie cu cada/dus, balconsauterasa. Camere standard au o suprafata de 20-25 mp, au vederespre piscine sigradina.·Camere superior cu vederespre piscina, gradinasaulaguna: au o suprafata de 45 mp, sunt dotateasemanatorcamerelor standard.

·Camere superior sea view: au o suprafata de 45 mpsivederespre mare.

·Camerele family au o suprafata de 45 mp, sunt dotateasemanatorcelor standard, sunt alcatuite din 2 dormitoaresibaie. 

·  Suite cu vederespre mare: au o suprafata de 65 mp, sunt alcatuitedintr-un dormitor, zona de living, 2 bai. Au vederespre mare.Masa:
All Inclusive (include celetreimeseprincipale in regimbufet, consumatia de bauturialcoolicesinealcoolice locale), snackuriintremese, dupa masa inghetata, fursecuri, fructe. Programul de All inclusivedetaliat se primeste la receptie, la check in.

Complexul hotelier cu o panoramăsuperbă la mare sau la piscină, așteaptăturiștii, atâtadulțicâtșicopii, cu nenumărateprograme distractive. Este recomandattuturorcategoriilor de vârstă.

HOTEL ALBATROS PALACE RESORT*****

 

Situat la 10 km de aeroportulHurghada, la 17 km de centrulorasului, pe malulmarii. A fostdeschis in 2008. Hotelul are o cladireprincipala cu 3 nivele. In total sunt disponibile 621 de camere: - standard room (sunt disponibilecamere cu back view, baie, balconsauterasa, 36 m2); - family room (douadormitoare cu usa, baie, balconsauterasa, 56 m2); - suite room.
Recepția din zona de primireestedeschisă la oriceoră. Serviciiledisponibileinclud o cameră de bagaje, un seifși un bancomat. Înspațiilecomune, conexiunea Wi-Fi le oferăcliențiloracces la internet. La serv Clienții pot face cumpărături la un supermarket șiînalte magazine.Încamereexistă un sistem de încălzireși un ventilator. De pe balconulsauterasaprivatăce se găsescîncamere, clienții pot să se relaxezeșisă se bucure de privelișteaspre mare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bazăcuprinde de asemeneași un aparatpentrucafea/ceai. În plus, există un telefon, canaleprinsatelitșiWiFi.Clienții se pot odihniîn mod activîn zona cu piscine cu 4 piscine înaer liber. Piscina acoperităoferăbăiplăcuteindiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de micăadâncimepentrucopii. Pe terasăînsorită sunt disponibileșezlongurișiumbrele. Locul de cazareoferăposibilitatea de a face sport înaerliber:tenis, boccia, volei de plajășiminigolf. Oferta de sporturiacvatice include aerobic înapă, iar contra uneitaxe - windsurfing șiscufundărisubacvatice. Un joc de darts, gimnasticăși aerobic fac parte din oferta de activități sportive șipentrutimpul liber În complex se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețareșiterapiiprinmasaj. Întimpul liber, muzică live, o discotecă, un miniclubși o minidiscotecăoferădistracție pe măsură.Locul de cazaredispune de 7 restauranteși de un lobby bar.

 

HOTEL STEIGENBERGER AL DAU BEACH *****

Situat la malulmării, înorașulHurghada, acest hotel de lux de 5 stele are un parc acvatic mare și un teren de golf iluminat. Steigenberger Al Dau Beach Hoteloferă o zonă cu piscine pentrurelaxareși o plajă cu nisipprivată pe malulapelorcalde ale MăriiRoșii. Camerele de la Steigenberger sunt spațioaseși au aercondiționat, baieprivatășiterasăsaubalcon cu vedere la mare și la zona de piscină. De asemenea, se oferă TV LCD cu canaleprinsatelitşi minibar. Dive Club & Aqua Centre by Iliosoferăposibilitatea de a practica scuba diving, snorkelling, windsurfing, schinauticși parasailing. După o ziobositoare, oaspeții pot beneficia de tratamentecorporale complete, oferiteîn zona mare de spa.

HotelulDau Beach are 4 restaurante, inclusiv un restaurant la piscinășiunul pe plajă. Oaspeții pot savurapreparateorientale, italieneşimediteraneene.InformaţiiimportanteLa check-in, trebuiesăprezentați un document de identitate cu fotografieși un card de credit.Vărugămsăreţineţicăsatisfacereatuturorcererilorspeciale se va face funcţie de disponibilitateşică se pot aplicataxesuplimentare. Ca răspuns la situațiagenerată de coronavirus (COVID-19), la aceastăproprietate se iaumomentanmăsurisanitareși de siguranțăsuplimentare. Ca urmare a situației generate de coronavirus (COVID-19), aceastăproprietateiamăsuripentru a contribui la protejareasiguranțeioaspețilorșipersonalului. Înconsecință, anumiteserviciișifacilități pot fi restrânsesauindisponibile.

Facilităţi:zonă de plajăprivată, bibliotecă, WiFigratuitinclus, aqua park, snorkelling, sală de fitness, camere de familie, animatori, zonă de joacăînăuntru, Camere de supraveghereînzonelecomune, tobogan cu apă, închirieri auto, accesimediat la plajă, terasă, încălzire, servicii de internet, aercondiţionat, club pentrucopii, facilităţipentrupersoane cu mobilitateredusă, recepţiedeschisă nonstop, grădină, scufundări, birou de turism, Camere de supraveghereînafaraproprietății, windsurfing, piscinăîncălzită, bar la piscină, babysitting/serviciipentrucopii, camerepentrunefumători, facilităţi de sporturinautice (la unitatea de cazare), magazine (înunitatea de cazare), schimbvalutar, ciclism, bufetpotrivitcopiilor, biliard, room service, divertisment de seară, spa șicentru de wellness, tenis de masă, piscinăînaer liber (deschisă tot anul), cameră de jocuri, transfer aeroport (cost suplimentar), caiac, Alarmă de securitate, parcaregratuită, grătar, bar, ziare, Prosoape de plajă/piscină, teren de joacăpentrucopii, parcareprivată, transfer de la și/sau la aeroport, teren de golf (la maxim 3 km), WiFi, serviciu de concierge, business centre, Securitate non-stop, parcareproprie, magazin de suveniruri/cadouri, lift, serviciu de călcătorie, Alarmă de fum, cameră de bagaje, bancomat, seif,bar la piscină, babysitting/serviciipentrucopii, camerepentrunefumători, facilităţi de sporturinautice (la unitatea de cazare), magazine (înunitatea de cazare), schimbvalutar, ciclism, bufetpotrivitcopiilor, biliard, room service, divertisment de seară, spa șicentru de wellness, tenis de masă, piscinăînaer liber (deschisă tot anul), cameră de jocuri, transfer aeroport (cost suplimentar), caiac, Camereaparatpentruprepararea de ceai/cafea, minibar, duş, cadă, seif, TV, telefon, aercondiţionat, uscător de păr, serviciu de trezire/ceasdeşteptător, balcon, radio, birou, articole de toaletăgratuite, ventilator, toaletă, Baieprivată, canaleprinsatelit, cadăsauduş, TV cu ecran plat, izolarefonică, pardoseală de gresie/marmură, vedere, serviciu de trezire, ceasdeşteptător, fierbător electric, Garderobăsaudulap, vedere la piscină, produse de curățenie, terasă, prosoape, lenjerie de pat, Suport de umerașe, hârtieigienică, dușaccesibil cu scaunul cu rotile, prosoape de piscină, sticlă de apă, coș de gunoi, şampon, balsam de păr, săpun, cascăpentruduş, Accesibilăprin lift, Alarmă de fum
Dimensiuneacamer

ei: 50m˛

HOTEL THE THREE CORNER SUNNY BEACH RESORT ****

 

Sunny Beachofera o locatieexcelenta pe malulMariiRosii, intampinandu-sioaspetii cu serviciisi facilitate de calitateintr-un decor luxuriant.
An constructie: 2009
Localizare: Hotelul se aflalocalizat in zona El Gouna, la 20 de minute de Aeroportul International Hurghada.
Facilitate hotel: Hotelulpune la dispozitiaoaspetilorsai 1 restaurant principal, 3 restaurante A l'a Carte si 3 baruri, 3 piscine ( 2 sunt incalzite pe timpuliernii), un parc acvatic, umbrelesisezlongurigratuiteatat la piscina cat si la plaja , plaja cu nisipgrunjos/ pietris, magazinuri de suveniruri, centru de diving, centru spa (masaj, sauna, baieturceasca, baie cu aburi), sala de fitness, centru de frumusete, acces wi-fi contra cost, club pentrucopiiavand loc de joaca, piscina pentrucopii, sitopoganespeciale.
Facilitati camera: Hotelul are un numar total de 303 camere, decorate in stil traditional toateavandvedere la mare, piscina sigradina. Toatecamerele sunt dotate cu balconsauterasa, baie cu dus (in zona separate de toaleta), zona de relaxare, mini bar, TV cu programeprinsatelit, telefon, uscator de par.