C H I N A – 2018 BEIJING – XIAN – GUILIN – CROAZIERA PE FLUVIUL LI – SHANGHAI HONG KONG – MACAO
ZIUA 01, 02/ 15/16.10.2018: BUCURESTI –AMSTERDAM -BEIJING Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda, la ora 11:00. Plecare spre BEIJING(VIA Amsterdam) . Sosire BEIJING ora 08.55 . Intalnire cu ghidul local. Tur de oras. Cina si cazare.

ZIUA 03 / 17.10.2018: BEIJING Mic dejun. Excursie la Badaling( 80 km ), pentru a vedea Marele Zid, simbolul Chinei antice, cu o lungime de peste 21.000 km. In continuarea zilei vom ajunge la Mormintele Imparatilor Ming, Calea Spiritelor sau Drumul Sacru, cum mai este cunoscut, de la Changling.Cina si cazare.

ZIUA 04 / 17.10.2018: BEIJING – XI’AN Mic dejun. Dimineata se viziteaza Palatul Imperial (Orasul Interzis), Templul Cerului, Palatul de Vara. Dejun in timpul vizitelor. Seara, transfer la gara pentru plecare cu trenul de mare viteza spre Xi’an. Cina si cazare.

ZIUA 05 / 18.10.2018: XI’AN Mic dejun. Tur de oeas. Xi’an a fost capitala Chinei timp de 1062 de ani sub 13 dinastii. Muzeul de Istorie Shaanxi, cartierul musulman cu cea mai mare moschee din China, datand din sec. al XIV-lea. Dejun in timpul vizitelor. Ziua continua cu vizitarea ansamblului arhitectural dedicat Pagodei Marii Gaste Salbatice, dupa care vom vizita un atelier de prelucrare a jadului.Cina si cazare.

ZIUA 06 / 19.10.2018: XI’AN – GUILIN Mic dejun. Plecare cu autocarul pentru vizitarea mormantului primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota.. In incinta se mai viziteaza si Muzeul Trasurii de Bronz, dedicat vietii si mestesugurilor din acea perioada. Dejun in timpul vizitelor. Intoarcere la Xi’An. Transfer la aeroport pentru zborul catre Guilin, oras din nord-estul Regiunii Autonome Guangxi Zhuang, pe malul vestic al raului Li, care este inconjurat de un peisaj natural feeric. Cina si cazare.

ZIUA 07 / 20.10.2018: GUILIN – CROAZIERA PE FLUVIUL LI – SHANGHAI Mic dejun. Transfer in port pentru croaziera pe fluviul Li pana la Yangshuo, cu dejun la bord. Croaziera se deruleaza printr-un defileu impresionant prin peisajul oferit de formatiunile muntoase unice in lume. Piscurile impunatoare de calcar, a caror imagine se reflecta in apele limpezi sub un cer de un albastru ireal, taranii chinezi care cultiva orez pe malurile fluviului, pescarii care strabat fluviul in lung si in lat pe plute de bambus, toate acestea formeaza un decor idilic al provinciei Guangxi. Debarcare in Yangshuo, urmata de o scurta plimbare prin pitorescul orasel, dupa care ne vom intoarce la Guilin cu autocarul, strabatand peisajul unic al culturilor de orez. Transfer la aeroport pentru zborul spre Shanghai, cel mai mare oras al Chinei, situat la malul Marii Orientale, pe fluviul Huangpu. Transfer, cina si cazare.

ZIUA 08 / 21.10.2018: SHANGHAI Mic dejun. Tur de oras: promenada Bund, cartierul Pudong, Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha. Dejun dupa care vom vizita Gradina Mandarinului Yu,. In continuarea zilei vom face o plimbare in orasul vechi, unde se afla si un impresionant centru comercial, urmata de o incursiune pe celebra strada comerciala Nanking. Seara, croaziera pe raul Huangpu. Cina si cazare.

ZIUA 09 / 22.10.2018: SHANGHAI – HONG KONG Mic dejun. Dimineata vom vizita Muzeul de Istorie din Shanghai. Transfer la aeroport pentru zborul spre Hong Kong. Cazare.

ZIUA 10 / 23.10.2018: HONG KONG Mic dejun. Tur de o jumatate de zi al Hong Kong-ului:. Colina Victoria, Piata Stanley si satul pescaresc Aberdeen. Dejun. Cazare.

ZIUA 11 / 24.10.2018: HONG KONG – MACAO – HONG KONG (vapor) Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala de o zi cu dejun inclus cu vaporul la Macao. Cazare Hong Kong.

ZIUA 12 / 25.10.2018: HONG KONG Mic dejun, Transfer la aeroport pentru plecarea spre Bucuresti (VIA Amsterdam) la 12.20.Sosire Bucuresti ora 00.35( in 26.10.2018)

DATA DE PLECARE :15.10.2018

PRET 1890 EURO / loc in camera dubla; Supliment single: 400 EURO (tarif valabil pentru un grup minim de 25 turisti; pt. mai putini turisti, tariful se recalculeaza)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti– Beijing si Hong Kong – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Xi’An – Guilin, Guilin – Shanghai , Shanghai – Hong Kong
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- transport cu tren de mare viteza Beijing – Xi’An
- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*
- croaziera pe fluviul Li, de la Guilin la Yangshuo
- croaziera pe raul Huangpu in Shanghai
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
- conducator roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 350 euro/pers. si continentale: 125 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxa viza China: 70 euro/pers.
- taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 50 euro/pers. pentru ghizi, soferi, ajutori de soferi si personalul de pe vapor – nu si pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursiile optionale ( se achita la partenerul extern): spectacol de balet si dansuri traditionale la Xi’An: aprox. 45 euro/pers. excursie la Macao cu dejun inclus: aprox. 95 euro/pers. excursie la Lantau: aprox. 90 euro/pers.

ACTELE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI SE DEPUN CU MINIMUM 20 DE ZILE INAINTE DE PLECARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere pentru aplicarea vizei
- 1 foto color tip pasaport pe fond alb
- formular de viza


Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g