CITY BREAK PARIS 2018- avion Bucuresti – turism individual
Ziua 1. Prezentare la aeroportul Henri Coanda la ora 13.00 pentru imbarcare cursa Bucuresti –Paris la ora 15.15. Sosire Paris ora 17.25 Cazare Paris hotel ***/****centru. O prima plimbare prin acest oras extraordinar.

Ziua 2. Mic dejun. Propunem urmatoarele obiective Arc de Triomphe, Avenue des Champes-Elysees, Palais Chaillot, Tour Eiffel. Imbarcare pentru o croaziera de neuitat pe Sena. Continuam cu Place de la Concorde, Opera Garnier, Place Vendome. Seara o puenm incheia in Montmarte-in Place de la Tertre-acolo unde, la un restaurant cafenea, putem sa ne lasam invaluiti de atmosfera Parisului de altadata Cazare Paris hotel ***/****centru.

Ziua 3. Mic dejun. Continuam vizitarea Parisului cu Panteonul, Gradinile Luxembourg, Ile de la Cite, Catedrala Notre Dame, Saint-Chapelle, Muzeul Rodin, Domul Invalizilor, Luvru. Propunem o seara in Cartierul Latin, pentru a gusta unul din excelentele meniuri pariziene. Pentru cei care doresc sa viziteze EURODSNEY, nimic mai simplu: o calatorie cu RER si suntem in inima acestui extraordinar parc de distractii.Cazare Paris hotel***/****centru.

Ziua 4. Mic dejun.Timp liber pentru plimare, cumparaturi.Eliberarea camerelor la ora 11.00. Plecare spre aeroport ptr zborul Paris-Bucuresti ora 15.30. Sosire Bucuresti 19.20

PRET/PERS: De la 329 + 350lei, in functie de categoria hotelului-loc in dubla

Data de plecare : la alegerea turistilor

Servicii incluse:
- bilet de avion Bucuresti - Paris si retur
- cazarea+ mic dejun (3 nopti) in hotel ***/****Paris centru
- materiale turistice informative. harti, rezervari

Nu sunt incluse în costul programului:
- preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare
- taxa de aeroport ~ 110 eur
- transfer –aeroport –hotel – aeroport ~40 eur/sens (se poate opta si pentru varianta ieftina, cu autobuzul aerportului)

TURISTII POT OPTA PENTRU 4 NOPTI LA PARIS ( + 60 euro)

Acte necesare: pasaport sau CI


Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g