Argentina- Uruguay-Brazilia 2020

Ziua 1+2 | BUCURESTI – BUENOS AIRES Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 11:55 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM/AIR FRANCE cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si sosire in Amsterdam la 15:55. Decolare spre Buenos Aires la ora 20:55 cu zborul KL701. Se calatoreste in timpul noptii. Sosire in Buenos Aires la ora 06:45. Intalnire cu ghidul local. Tur de oras Buenos Aires cel mai mare oras din Argentina si al doilea oras ca marime din America de Sud, dupa Sao PauloTransfer la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna. Cazare hotel Novotel 4* sau similar Buenos Aires.

Ziua 3 | BUENOS AIRES – PAMPASUL ARGENTINIAN Mic dejun. Excursie de o zi la o Ferma Argentiniana .) Pranz cu barbeque, cantece si dansuri populare. Intoarcere la Buenos Aires si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Novotel 4* sau similar Buenos Aires.

Ziua 4 | BUENOS AIRES – DELTA DEL TIGRE Mic dejun. Dupa micul dejun, excursie de o jumatate de zi in Delta del Tigre la bordul unei ambarcatiuni pe diferitele brate ale Deltei. Intoarcere in Buenos Aires, timp liber la dispozitie. Seara, optional Cina & Spectacol de Tango la restaurantul La Ventana Tango House.. Cazare hotel Novotel 4* sau similar Buenos Aires. Cazare hotel Novotel 4* sau similar Buenos Aires.

Ziua 5 | BUENOS AIRES - URUGUAY – COLONIA DEL SACRAMENTO Mic dejun. Transfer in port si imbarcare pe ferry boat pentru o traversare de o ora pana la Colonia del Sacramento in Uruguay. Colonia del Sacramento este un oras colonial in sud-vestul Uruguayului, pe raul Rio de la Plata. Asezarea a fost fondata de portughezi in anul 1680 si apoi cucerita de colonistii spanioli aflati in Buenos Aires, fiind de-a lungul timpului un oras disputat atat de portughezi cat si de spanioli si brazilieni. In timpul turului de oras vom vizita Barrio Historico - centrul vechi al orasului cu Iglesia Matriz – cea mai veche biserica din Uruguay. Intoarcere la Buenos Aires. Cazare hotel Novotel 4* situat central sau similar Buenos Aires.

Ziua 6 | BUENOS AIRES – PUERTO IGUAZU Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul companiei LAN cu destinatia Puerto Iguazú. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Dupa-amiaza, Excursie la Cascadele Iguazú (partea Argentiniana). Cazare hotel San Juan Eco 4* sau similar.

Ziua 7 | IGUAZÚ Mic dejun. Excursie la Cascadele Iguazú (partea Braziliana). Cascada Iguazu –275 de cascade diferite intinse pe o lungime de 3 Km, formand granita naturala intre Argentina si Brazilia, fiind declarata Monument al Patrimoniului Mondial UNESCO. Cazare hotel San Juan Eco* sau similar.

Ziua 8 | IGUAZÚ – RÍO DE JANEIRO Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul companiei LAN cu destinatia Rio de Janeiro. Sosire la Rio de Janeiro si intalnire cu ghidul local dupa formalitatile vamale. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Novotel 4* similar.

Ziua 9 | RÍO DE JANEIRO - SUGARLOAF Mic dejun. Excursie de jumatate de zi la Sugarloaf-unul din cele mai mari simboluri ale orasului: “Painea de zahar”. Acesta se va vizita cu funicularul, pe doua nivele. Primul nivel va fi pe Dealul Urca, la 215 m inaltime, de unde vom putea admira o panorama minunata spre Golful Guanabara si insulitele sale, Podul Rio-Niterói si Dealul Corcovado. Al doilea nivel va fi chiar in varf, la 395 m inaltime, de unde o panorama splendida se asterne la picioarele noastre spre Plaja Copacabana, Fortareata Cruz si o parte din Plaja Niterói. Intoarcere la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare hotel Novotel 4* similar.

Ziua 10 | RÍO DE JANEIRO - CORCOVADO Mic dejun. Excursie de jumatate de zi la Muntele Corcovado. Oriunde s-ar afla in oras, turistii pot admira cel mai frumos simbol al orasului Rio de Janeiro: Statuia Mantuitorului Iisus Hristos de pe muntele Corcovado, ce se inalta la 710 m altitudine peste nivelul marii, statuie inaugurata in anul 1931. Vizita incepe in apropierea Cosme Velho, de unde un tren-mocanita va va transporta prin cea mai mare padure urbana din lume, Padurea Tijuca, pana sus la statuie. Odata ajunsi, o vedere panoramica extraordinara se dezvaluie in fata d-voastra, orasul Rio descoperindu-si toate frumusetile, printre care “Painea de zahar”, Golful Guanabara, plajele din sud si Laguna Rodrigo de Freitas. Intoarcere la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare hotel Novotel 4* sau similar.

Ziua 11 | RÍO DE JANEIRO – INSULELE TROPICALE Mic dejun. Zi libera la dispozitie pt relaxare , plaja, cumparaturi sau excursie optionala de 1 zi in Insulele Tropicale : satul pescaresc Itacuruçá, imbarca pe un (vaporas) pentru o croaziera pe apele Golfului Sepetiba ,Insulele Martin, Cazare hotel Novotel 4* sau similar.

Ziua 12+13 | RÍO DE JANEIRO – PETROPOLIS - BUCURESTI Mic dejun. Zi libera la dispozitie, eliberarea camerelor la ora 12:00. Excursie optionala de 1 zi la Petropolis Muzeul Imperial, Palatul de Cristal, Catedrala São Pedro de Alcântara. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei KLM /AIR FRANCE cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 21:55 si calatorie pe timpul noptii. Sosire la Amsterdam la ora 14:20. Imbarcare pe zborul companiei KLM /AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 20:55 si aterizare in Bucuresti, aeroportul Henri Coanda la ora 00:35

Date de plecare: 10.03.2020 : 07.10.2020

Pret : 1.299 EURO + 1200 USD / persoana in camera dubla pentru grup 10-14 persoane

Supliment SGL: 540 EURO/persoana

REDUCERI

Pentru grup 15-19 persoane, tariful se reduce cu 149 EURO = 1150 eur +1200 USD

Pentru grup 20-24 persoane, tariful se reduce cu 300 EURO = 999 eur +1200USD

Servicii incluse:
- Zboruri la dus Bucuresti => Buenos Aires, Compania KLM via Amsterdam
- Zboruri la retur Rio de Janeiro => Bucuresti, Compania KLM via Amsterdam
- Zbor Buenos Aires => Puerto Iguazu, Compania LAN
- Zbor Foz do Iguacu => Rio de Janeiro, Compania LAN
- 10 nopti cazare cu mic dejun inclus hoteluri 4*
- Tur de oras cu ghid local in Buenos Aires
- Excursie in pampasul argentinian, cu pranz si spectacol traditional inclus
- Excursie in Delta del Tigre cu ghid local
- Excursie in Uruguay la Colonia del Sacramento
- Excursie la Cascada Iguazu (partea argentiniana)
- Excursie la Cascada Iguazu (partea braziliana)
- Excursie de jumatate de zi la Muntele Corcovado Rio de Janeiro
- Excursie de jumatate de zi la Sugar Loaf Rio de Janeiro
- Ghizi locali la toate transferurile si excursiile din program
- Biletele de intrare la parcurile nationale Iguasu, Sugar Loaf si Corcovado
- Transfer Aeroporturi - Hoteluri – Aeroporturi
- Ghid autorizat din partea agentiei

Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- Taxele de aeroport si combustibil zboruri interne: 150 Euro/persoana
- Asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele din program)
- Excursiile optionale(Tango + cina ~: 80 USD/persoana si include: transfer cu autocarul dus-intors, bilet de intrare, cina si spectacol de tango; Insulele Tropicale 100 UDS ;Petropolios-80USD )
- Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi: aprox. 5 USD/persoana/zi pentru sofer si ghid (se achita la fata locului la inceputul excursiei)
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g