ANGLIA 2019 - avion - plecare din Timisoara
Unicitatea acestui program consta in:-cazare Londra zona centrala -5nopti(majoritatea excursiilor, sunt incluse in pret si vor avea loc cu autocarul , conform programului)

Ziua1.Prezentare la aeroportulTimisoara ,ora18.00. ImbarcarepentruzborulTimisoara-Londra20.30-21.35(programul de zbor se poatemodifica, in functie de companiaaeriana).SosireLondraTransfer aeroport –hotel .Cazare hotel ***Londra.

Ziua2. Mic dejun. Dimineata se viziteaza Buckingham Palace siapoi se asista la schimbareagarzii. Tur de oras. Se viziteaza Big Ben, Parlamentul, Westminster Abbey, Trafalgar Square, National Gallery, Catedrala Sf. Paul. CazareLondra.

Ziua3. Mic dejun. Se pleaca la Canterbury, se viziteazacatedrala(impozant loc de pelerinajpentruîntreagaAnglie)siparteaveche a orasului. Dupa-amiaza,optional,seviziteaza Leeds Castle, consideratunul din celemaifrumoasecastelemedievale din lume - 300 km. CazareLondra.

Ziua4. Mic dejun. Se viziteazaTurnulLondrei, British Museum, Madam Tussauds (Muzeulfigurilor de ceara). Dupa-amiaza, program liber (se pot vizita magazinele Harrods, Hyde Park). CazareLondra .

Ziua5. Mic dejun. Excursie la Cambridge (200 km). Vizitareaorasuluiuniversitar(colegii, biserici, monumenteistorice, centrulorasului). CazareLondra.

Ziua6. Mic dejun.Timpliber.Predareacamerelor la ora 11.00 .Timpliber.Transfer la aeroportpentruimbarcarezborLondra-Timisoara 21.55-01.25. (programul de zborse poatemodifica,infunctiedecompaniaaeriana)

PRET/PERS: 549 eur + 480lei-grupavionmin 20 pers

pentru un grupavionmai mic de 20 persoane, pretul se recalculeaza

Data de plecare :12 august 2019

Servicii incluse:
- bilet de avionTimisoara- Londrasiretur
- cazarea+ mic dejun 5 nopti in hotel ***Londra
- transport autocar pe durataexcursiei la Londrasiimprejurimi, conform program turistic
- ghidatestat pe parcursulprogramului extern in zilele2,3,4,5

Nu sunt incluseîncostulprogramului:
- preturile de intrare la obiectiveleturisticepropusesprevizitare,excursiioptionaledacaestecazul),taxestatiune(dacaestecazul)
- taxa de aeroport~120 eur
- taxa de bagajsuplimentar , conform normelorcompanieiaeriene
- transfer aeroport-hotel-aeroport~30 GBP/sens/pers

BONUS: Compania aeriana transport gratuit numai un bagaj usor de mana. In compensatie, agentia de turism organizatoare ofera turistilor transportul gratuit al bagajelor dus-intors (indiferent marime si greutate), cu autocarul ; turistul va gasi bagajele la Londra , respectiv la Timisoara

Agentia nu esteresponsabilapentrumodificareaorarelormijloacelor de transport international/intern .Agentia nu poate fi facutaraspunzatoarepentrumodificarile de program datoratesituatiilor de forta majora (greve, conditiimeteonefavorabileetc).Starea de forta majora este definite cu exactitate in legislatia international a transportatorilor.Informatiile de mai sus constituieanexa la Contractul de PrestariServiciiTuristice.
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g