ANGLIA 2018 - avion - plecare din Timisoara


Ziua 1.Prezentare la aeroportulTimisoara ,ora18.00. ImbarcarepentruzborulTimisoara-Londra20.25-21.20(programul de zbor se poatemodifica, in functie de companiaaeriana).SosireLondraTransfer aeroport –hotel .Cazare hotel ***Londra.

Ziua2. Mic dejun. Dimineata se viziteaza Buckingham Palace siapoi se asista la schimbareagarzii. Tur de oras. Se viziteaza Big Ben, Parlamentul, Westminster Abbey, Trafalgar Square, National Gallery, Catedrala Sf. Paul. CazareLondra.

Ziua3. Mic dejun. Se pleaca la Canterbury, se viziteazacatedrala(impozantloc de pelerinajpentruîntreagaAnglie)siparteaveche a orasului. Dupa-amiaza,optional,seviziteaza Leeds Castle, consideratunul din celemaifrumoasecastelemedievale din lume - 300 km. CazareLondra.

Ziua4. Mic dejun. Se viziteazaTurnulLondrei, British Museum, Madam Tussauds (Muzeulfigurilor de ceara). Dupa-amiaza, program liber (se pot vizita magazinele Harrods, Hyde Park). CazareLondra .

Ziua5. Mic dejun. Excursie la Cambridge (200 km). Vizitareaorasuluiuniversitar(colegii, biserici, monumenteistorice, centrulorasului). CazareLondra.

Ziua6. Mic dejun.Timpliber.Predareacamerelor la ora 11.00 .Plecare la aeroportpentruimbarcarezborLondra-Timisoara 10.05-00.50. (programul de zborpoatemodifica,infunctie de companiaaeriana)

PRET/PERS: 549 eur + 480lei-grupavionmin 20 pers

pentru un grupavionmai mic de 20 persoane, pretul se recalculeaza

Data de plecare :13 august 2018

Serviciiincluse:
- bilet de avionTimisoara- Londrasiretur
- cazarea+ mic dejun 5 nopti in hotel ***Londra
- transport autocarpedurataexcursiei la Londrasiimprejurimi, conform program turistic
- ghidatestatpeparcursulprogramului extern in zilele2,3,4,5

Nu suntincluseîncostulprogramului:
- preturile de intrare la obiectiveleturisticepropusesprevizitare,excursiioptionaledacaestecazul),taxestatiune(dacaestecazul)
- taxa de aeroport~120 eur
- taxa de bagajsuplimentar , conform normelorcompanieiaerieneRyan Air
- transfer aeroport-hotel-aeroport~30 GBP/sens/pers

BONUS: Compania aeriana transport gratuit numai un bagaj usor de mana. In compensatie, agentia de turism organizatoare ofera turistilor transportul gratuit al bagajelor dus-intors (indiferent marime si greutate), cu autocarul ; turistul va gasi bagajele la Londra , respectiv la Timisoara

Agentia nu esteresponsabilapentrumodificareaorarelormijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facutaraspunzatoarepentrumodificarile de program datoratesituatiilor de forta majora (greve, conditiimeteonefavorabileetc).Starea de forta majora este definite cu exactitate inlegislatia international a transportatorilor.Informatiile de maisusconstituieanexa la Contractul de PrestariServiciiTuristice.
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g