ANGLIA - avion - plecare din Suceava


Ziua 1.Prezentare la aeroportul din SUCEAVA ,ora 08.30. Imbarcare pentru zborul SUCEAVA-Londra 11.50-13.10(programul de zbor se poate modifica, in functie de compania aeriana).Sosire Londra .Cazare hotel ***Londra. Timp liber.

Ziua 2. Mic dejun. Dimineata se viziteaza Buckingham Palace si apoi se asista la schimbarea garzii. Tur pietonal de oras. Se viziteaza Big Ben, Parlamentul, Westminster Abbey. Cazare hotel ***Londra

Ziua 3. Mic dejun. Un nou tur pietonal de oras: Trafalgar Square, National Gallery, Soho , Piccadilly Circus , St. Martin in the Field Church , Covent Garden. Cazare hotel ***Londra.

Ziua 4. Mic dejun. Se viziteaza British Museum, Tate Gallery,Madam Tussauds , (Muzeul figurilor de ceara). Dupa-amiaza, program liber (se pot vizita magazinele Harrods, Hyde Park , Camden Market). Cazare hotel*** Londra .

Ziua 5. Mic dejun. Se pleaca la Canterbury( transport in comun), se viziteaza catedrala( impozant loc de pelerinaj pentru Óntreaga Anglie) si partea veche a orasului. Cazare hotel***Londra.

Ziua 6. Mic dejun. Timp liber sau se viziteaza Castelul Windsor( transport in comun). Cazare hotel***Londra.

Ziua7. Mic dejun. Croaziera pe Tamisa .Se viziteaza Observatorul Regal Greenwich. Cazare hotel***Londra.

Ziua8. Mic dejun.Timp liber.Predarea camerelor. Plecare la aeroport pentru imbarcare zbor Luton-SUCEAVA06.10.-11.15(programul de zbor poate modifica,in functie de compania aeriana)

PRET/PERS:1280 eur -grup avion min 20 pers

pentru un grup 15-20 persoane, 1365 eur

pentru un grup 10-15 persoane, 1390 eur

pt grup 8-10 persoane1435 eur

Data de plecare :10 august 2022

Servicii incluse:
- bilet de avion Bucuresti- Londra si retur
- cazarea+ mic dejun 76 nopti in hotel ***Londra
- ghid atestat pe parcursul programului extern

Nu sunt incluse Ón costul programului:
- preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare,excursii optionale daca este cazul),taxe statiune(daca este cazul)-se achita la fata locului partenerilor externi
- taxa de bagaj suplimentar , conform normelor companiei aeriene
- transfer aeroport-hotel-aeroport~70 GBP/sens/pers

Agentia nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile etc).Starea de forta majora este definite cu exactitate in legislatia internationala. Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de Prestari Servicii Turistice.
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g