ANGLIA - avion - plecare din Sibiu


Ziua1.Prezentare la aeroportuldin Sibiu la ora ,ora03.00. ImbarcarepentruzborulSibiu-Luton06.15-17.20 (programul de zbor se poatemodifica, in functie de companiaaeriana).SosireLondra .Cazare hotel ***Londra( dupaora 14.00). Timp liber.

Ziua 2. Mic dejun. Dimineata se viziteaza Buckingham Palace siapoi se asista la schimbareagarzii. Tur pietonalde oras. Se viziteaza Big Ben,Parlamentul, Westminster Abbey. Cazarehotel ***Londra

Ziua3. Mic dejun. Un nou tur pietonal de oras: Trafalgar Square, National Gallery, Soho , Piccadilly Circus , St. Martin in the Field Church , Covent Garden. Cazarehotel ***Londra.

Ziua4. Mic dejun. Se viziteaza British Museum, Tate Gallery, Madam Tussauds,(Muzeul figurilor de ceara). Dupa-amiaza, program liber (se pot vizita magazinele Harrods, Hyde Park , Camden Market). Cazare hotel***Londra .

Ziua5. Mic dejun. Se pleaca la Canterbury( transport in comun), se viziteazacatedrala(impozantloc de pelerinajpentruîntreagaAnglie)siparteaveche a orasului.Cazare hotel***Londra.

Ziua6. Mic dejun. Timp liber sause viziteazaCastelulWindsor( transport in comun). Cazarehotel***Londra.

Ziua 7. Mic dejun. CroazierapeTamisa .SeviziteazaObservatorul Regal Greenwich.Cazare hotel***Londra.

Ziua8..Predarea camerelor. Plecare la aeroportora 03.00pentruimbarcarezborLuton-Sibiu07.05.-13.05. (programul de zborpoatemodifica,infunctie decompaniaaeriana)

PRET/PERS:1280 eur -grupavionmin 20pers

pentru un grup15-20persoane, 1365 eur

pentru un grup10-15persoane, 1390eur

ptgrup 8-10 persoane1435 eur

Data de plecare :10 august 2022

Serviciiincluse:
- bilet de avionBucuresti- Londrasiretur
- cazarea+ mic dejun76nopti in hotel ***Londra
- ghidatestatpeparcursulprogramului extern

Nu suntincluseîncostulprogramului:
- preturile de intrare la obiectiveleturisticepropusesprevizitare,excursiioptionaledacaestecazul),taxestatiune(dacaestecazul)-se achita la fata loculuipartenerilorexterni
- taxa de bagajsuplimentar , conform normelorcompanieiaeriene
- transfer aeroport-hotel-aeroport~70 GBP/sens/pers

Agentia nu esteresponsabilapentrumodificareaorarelormijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facutaraspunzatoarepentrumodificarile de program datoratesituatiilor de fortamajora (greve, conditiimeteonefavorabileetc).Starea de fortamajoraeste definite cu exactitate in legislatiainternationala. Informatiile de maisusconstituieanexa la Contractul de PrestariServiciiTuristice.
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g