ANGLIA 2018 - avion - plecare din Iasi


Ziua 1.Prezentare la aeroportulIasi ,ora4.05. ImbarcarepentruzborulIasi-Londra6.05-7.30(programul de zbor se poatemodifica, in functie de companiaaeriana).SosireLondraTransfer aeroport –hotel .Cazare hotel ***Londra in jurulorei 14.00. Timp liber.

Ziua 2. Mic dejun. Dimineata se viziteaza Buckingham Palace siapoi se asista la schimbareagarzii. Tur de oras. Se viziteaza Big Ben, Parlamentul, Westminster Abbey, Trafalgar Square, National Gallery, Catedrala Sf. Paul. Cazarehotel***Londra.

Ziua 3. Mic dejun. Se pleaca la Canterbury, se viziteazacatedrala(impozantloc de pelerinajpentruîntreagaAnglie)siparteaveche a orasului. Dupa-amiaza,optional,seviziteaza Leeds Castle, consideratunul din celemaifrumoasecastelemedievale din lume - 300 km. Cazarehotel***Londra.

Ziua 4. Mic dejun. Se viziteazaTurnulLondrei, British Museum, Madam Tussauds (Muzeulfigurilor de ceara). Dupa-amiaza, program liber (se pot vizita magazinele Harrods, Hyde Park). Cazarehotel***Londra .

Ziua 5. Mic dejun. Excursie la Cambridge (200 km). Vizitareaorasuluiuniversitar(colegii, biserici, monumenteistorice, centrulorasului). Cazarehotel***Londra.

Ziua6. Eliberareacamerelor.Transfer matinal la aeroportpentruimbarcarezborLondra-Iasi8.00-13.20(programul de zborpoatemodifica,infunctiedecompaniaaeriana)

PRET/PERS LOC IN DBL: 549 eur + 480lei-grupavionmin 20 pers

pentru un grupavionmai mic de 20 persoane, pretul se recalculeaza

Data de plecare :14 august 2018

Servicii incluse:
- bilet de avionIasi- Londrasiretur
- cazarea+ mic dejun5nopti in hotel ***Londra
- transport autocar pe durata excursiei la Londra si imprejurimi, conform program turistic
- ghidatestatpeparcursulprogramului extern in zilele 2,3,4,5

Nu sunt incluse în costul programului:
- preturile de intrare la obiectiveleturisticepropusesprevizitare,excursiioptionaledacaestecazul),taxestatiune(dacaestecazul)
- taxa de aeroport~120 eur
- taxa de bagajsuplimentar , conform normelorcompanieiaeriene Blue Air
- transfer aeroport-hotel-aeroport~30 GBP/sens/pers

Agentia nu esteresponsabilapentrumodificareaorarelormijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facutaraspunzatoarepentrumodificarile de program datoratesituatiilor de forta majora (greve, conditiimeteonefavorabileetc).Starea de forta majora este definite cu exactitate inlegislatiainternationala a transportatorilor.Informatiile de maisusconstituieanexa la Contractul de PrestariServiciiTuristice.
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g