ANGLIA 2020 - avion - plecare din Craiova
Unicitatea acestui program consta in:-cazare Londra zona centrala -5nopti(majoritatea excursiilor, sunt incluse in pret si vor avea loc cu autocarul , conform programului)

Ziua1.Prezentare la aeroportul Craiova ,ora 4.00. Imbarcare pentru zborul Iasi-Londra 6.10—7.25 (programul de zbor se poate modifica, in functie de compania aeriana).SosireLondra Transfer aeroport –hotel .Cazare hotel ***Londra in jurul orei 15.00. Timp liber.

Ziua 2. Mic dejun. Dimineata se viziteaza Buckingham Palace-punct magic de atractie pentru englezi si pentru straini, deopotriva, si apoi se asista la schimbarea garzii. Tur de oras. Vom admira Big Ben, Parlamentul, Westminster Abbey, Trafalgar Square. Vizitam National Gallery-splendida galerie de pictura , care rivalizeaza cu Muzeul Luvru datorita valorilor expuse vizitatorilor, Catedrala Sf. Paul-cea mai intinsa catedrala din lume, dupa Basilica Sf.Petru din Roma. Cazare hotel *** Londra.

Ziua 3. Mic dejun. Se pleaca la Canterbury-obiectiv turistic major in Anglia. Se viziteaza catedrala, impozant loc de pelerinaj pentru întreaga Anglie si partea medivevala a orasului, in mare parte ,intacta. Optional, se viziteaza Leeds Castle. Situat pe doua insulite, in mijlocul unui lac, inconjurat de gradini, cu alei strajuite de arbori si flori, resedinta a sase regine, aceste castel este considerat unul din cele mai frumoase castele medievale din lume . Cazare hotel *** Londra.

Ziua 4. Mic dejun. Se viziteaza Turnul Londrei. Cel mai remarcabil sit istoric al Londrei aceasta cetate misterioasa de pe malul Tamisei a servit de-a lungul celor 900 de ani de existenta drept castel, arsenal, inchisoare, pastrator al Bijuteriilor Coroanei, loc de executie.Continuam vizita:British Museum, Madam Tussauds (Muzeul figurilor de ceara). Dupa-amiaza, program liber (se pot vizita magazinele Harrods, Hyde Park). Cazare hotel *** Londra .

Ziua 5. Mic dejun. Excursie la Cambridge (200 km). Cunoscut în întreaga lume pentru universitatea sa, Cambridge are una dintre cele mai mari concentra?ii de cladiri istorice bine conservate din Anglia. Universitatea din Cambridge are 31 de colegii, de mare tradi?ie.Vizitarea orasului universitar (colegii, biserici, monumente istorice, centrul orasului). Cazare hotel *** Londra.

Ziua 6. Transfer matinal la aeroport. Zbor Londra-Craiova 8.10-13.15(programul de zbor se poate modifica,in functie de compania aeriana)

PRET/PERS LOC IN DBL: 499 eur + 490 lei-grup avion min 20 pers

pentru un grup avion mai mic de 20 persoane, pretul se recalculeaza

Data de plecare :16 august 2020

Serviciiincluse:
- bilet de avion Craiova- Londra si retur
- cazarea+ mic dejun 5 nopti in hotel ***Londra
- transport autocar pe durata excursiei la Londra si imprejurimi, conform programului turistic
- ghid atestat pe parcursul programului extern in zilele 2,3,4,5

Nu sunt incluseîncostulprogramului:
- preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare,excursii optionale daca este cazul),taxe statiune(daca este cazul)
- taxa de aeroport~120 eur
- taxa de bagaj suplimentar , conform normelor companiei aeriene
- transfer aeroport-hotel-aeroport

Agentia nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile etc).Starea de forta majora este definite cu exactitate in legislatia international..Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de PrestariServiciiTuristice.
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g