ANGLIA 2018 - avion - plecare din Cluj


Ziua 1.Prezentare la aeroportulCluj,ora8.30. ImbarcarepentruzborulCluj-Londra10.55-12.00(programul de zbor se poatemodifica, in functie de companiaaeriana).SosireLondraTransfer aeroport –hotel .Cazare hotel ***Londra. Timp liber.

Ziua 2. Mic dejun. Dimineata se viziteaza Buckingham Palace siapoi se asista la schimbareagarzii. Tur de oras. Se viziteaza Big Ben, Parlamentul, Westminster Abbey, Trafalgar Square, National Gallery, Catedrala Sf. Paul. Cazarehotel***Londra.

Ziua 3. Mic dejun. Se pleaca la Canterbury, se viziteazacatedrala(impozantloc de pelerinajpentruîntreagaAnglie)siparteaveche a orasului. Dupa-amiaza,optional,seviziteaza Leeds Castle, consideratunul din celemaifrumoasecastelemedievale din lume - 300 km. Cazare hotel***Londra.

Ziua 4. Mic dejun. Se viziteazaTurnulLondrei, British Museum, Madam Tussauds (Muzeulfigurilor de ceara). Dupa-amiaza, program liber (se pot vizita magazinele Harrods, Hyde Park). Cazarehotel***Londra .

Ziua 5. Mic dejun. Excursie la Cambridge (200 km). Vizitareaorasuluiuniversitar(colegii, biserici, monumenteistorice, centrulorasului). Cazarehotel***Londra.

Ziua6. Mic dejun.Timp liber. Eliberareacamerelor la ora 11.00.Plecare la aeroportpentruimbarcarezborLondra-Cluj19.00-00.35(programul de zborpoatemodifica,infunctiedecompaniaaeriana)

PRET/PERS: 549eur + 480lei-grupavionmin 20 pers

pentru un grupavionmai mic de 20 persoane, pretul se recalculeaza

Data de plecare :13 august 2018

Serviciiincluse:
- bilet de avionCluj- Londrasiretur
- cazarea+ mic dejun5nopti in hotel ***Londra
- transport autocarpedurataexcursiei la Londrasiimprejurimi, conform program turistic
- ghidatestatpeparcursulprogramului extern in zilele 2,3,4,5

Nu suntincluseîncostulprogramului:
- preturile de intrare la obiectiveleturisticepropusesprevizitare,excursiioptionaledacaestecazul),taxestatiune(dacaestecazul)
- taxa de aeroport~120 eur
- taxa de bagajsuplimentar , conform normelorcompanieiaeriene
- transfer aeroport-hotel-aeroport~30 GBP/sens/pers

Agentia nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile etc).Starea de forta majora este definite cu exactitate in legislatia international a transportatorilor. Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de Prestari Servicii Turistice.
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g