ANGLIA - avion - plecare din Bucuresti
Unicitatea acestui program consta in:-cazare Londra zona centrala -5nopti(majoritatea excursiilor, sunt incluse in pret si vor avea loc cu autocarul , conform programului)

Ziua1.Prezentare la aeroportul Henri CoandaBucuresti ,ora 6.00. ImbarcarepentruzborulBucuresti-Londra9.00-14.15(programul de zbor se poatemodifica, in functie de companiaaeriana).SosireLondra .Cazare hotel ***Londra. Timp liber.

Ziua 2. Mic dejun. Dimineata se viziteaza Buckingham Palace-punct magic de atractie pentru englezi si pentru straini, deopotriva, si apoi se asista la schimbarea garzii. Tur de oras. Vom admira Big Ben, Parlamentul, Westminster Abbey, Trafalgar Square. Vizitam National Gallery-splendida galerie de pictura , care rivalizeaza cu Muzeul Luvru datorita valorilor expuse vizitatorilor, Catedrala Sf. Paul-cea mai intinsa catedrala din lume, dupa Basilica Sf.Petru din Roma. Cazare hotel *** Londra.

Ziua 3. Mic dejun. Se pleaca la Canterbury-obiectiv turistic major in Anglia. Se viziteaza catedrala, impozant loc de pelerinaj pentru īntreaga Anglie si partea medivevala a orasului, in mare parte ,intacta. Optional, se viziteaza Leeds Castle. Situat pe doua insulite, in mijlocul unui lac, inconjurat de gradini, cu alei strajuite de arbori si flori, resedinta a sase regine, aceste castel este considerat unul din cele mai frumoase castele medievale din lume . Cazare hotel *** Londra.

Ziua 4. Mic dejun. Se viziteaza Turnul Londrei. Cel mai remarcabil sit istoric al Londrei aceasta cetate misterioasa de pe malul Tamisei a servit de-a lungul celor 900 de ani de existenta drept castel, arsenal, inchisoare, pastrator al Bijuteriilor Coroanei, loc de executie.Continuam vizita:British Museum, Madam Tussauds (Muzeul figurilor de ceara). Dupa-amiaza, program liber (se pot vizita magazinele Harrods, Hyde Park). Cazare hotel *** Londra .

Ziua 5. Mic dejun. Excursie la Cambridge (200 km). Cunoscutīnīntreagalumepentruuniversitateasa, Cambridge are unadintrecelemaimariconcentra?ii de cladiriistorice bine conservate din Anglia. Universitatea din Cambridge are 31 de colegii, de mare tradi?ie.Vizitarea orasului universitar (colegii, biserici, monumente istorice, centrul orasului). Cazare hotel *** Londra.

Ziua6.Mic dejun.Predareacamerelor. Plecare la aeroportpentruimbarcarezborLondraBucuresti 13.40-18.55. (programul de zbor se poatemodifica,infunctie decompaniaaeriana)

PRET/PERS: 639eur + 390 lei-grupavionmin 20 pers

pentru un grupavionmai mic de 20 persoane, pretul se recalculeaza

PRET: 549 euro+390 leipentru un grupavion de minim de 15-19 persoane

REDUCERI !!!!!!!
- Reducere50 euro pentru un grupavionde 20-24persoaneTotal 499 euro+390 lei
- Reducere70 euro pentru un grupavionde peste25persoaneTotal 479 euro+390 lei

Data de plecare :16 august 2021

Serviciiincluse:
- bilet de avionBucuresti- Londrasiretur
- cazarea+ mic dejun 5 nopti in hotel ***Londra
- transport autocarpedurataexcursiei la Londrasiimprejurimi, conform programuluituristic
- ghidatestatpeparcursulprogramului extern in zilele 2,3,4,5

Nu suntincluseīncostulprogramului:
- preturile de intrare la obiectiveleturistice,excursiioptionale , taxa de statiune-dacaestecazul-se achita la fata locului,partenerilorexterni
- taxa de aeroport~120 eur
- taxa de bagajsuplimentar , conform normelorcompanieiaeriene
- transfer aeroport-hotel-aeroport

BONUS:Companiaaerianatransportgratuitnumai un bagajusor de mana. In compensatie, agentia de turismorganizatoareoferaturistilortransportulgratuit al bagajelordus-intors (indiferentmarime si greutate), cu autocarul ; turistul va gasi bagajele la Londra , respectiv la Bucuresti (pe data de 24 august)

Agentia nu esteresponsabilapentrumodificareaorarelormijloacelor de transport international/intern .Agentia nu poate fi facutaraspunzatoarepentrumodificarile de program datoratesituatiilor de fortamajora (greve, conditiimeteonefavorabile,pandemieetc).Starea de fortamajoraeste definite cu exactitate in legislatiainternationala.Informatiile de maisusconstituieanexa la Contractul de PrestariServiciiTuristice.
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g