VACANTA IN ANDALUZIA 2024-avion
( MALAGA-CORDOBA-GRANADA-SEVILLA-GIBRALTAR)


Ziua 1. Prezentare la aeroportul Otopeni ,ora 4.30 pentru imbarcare zborul Bucuresti –Malaga ora 7.10.Sosire Malaga ora 10.35 . Plecare spre Malaga, cel mai impresionant oras de pe Costa del Sol – plimbare pe faleza din Malaga, o imbinare aparte de istorie si exotic. Tur de oras.Orasul in care s-a nascut Pablo Picasso, este cunoscut prin parcurile sale luxuriante locatii faimoase pentru shopping si faleze atragatoare..Cazare zona Marbella (Benalmadena) hotel 3 stele. Statiunea este situata pe Costa del Sol, o destinatie turistica spaniola in fata careia chiar si cel mai pretentios calator este impresionat: peisaje naturale, plaje intinse, arhitectura impresionanta, delicii gastronomice.Cina.

Ziua 2. Mic dejun. Timp liber pentru plimbare la malul marii , odihna , relaxare.Excursie optionala la Granada (177 km), oras cu o arhitectura incomparabila, declarat monument national. Aici se afla una din cele mai mari atractii turistice europene, Alhambra, mare bastion islamic realizat de dinastia maura, ramas intact la predarea orasului catre regii crestini. Se viziteaza de asemenea Catedrala si Cartierul Evreiesc. Intoarcere la hotel(177 km), cazare + cina.

Ziua 3. Mic dejun. Timp liber pentru plimbare la malul marii, odihna, relaxare.Excursie optionala la Gibraltar, pentru a admira stramtoarea care leaga Marea Mediterana de Oceanul Atlantic. Ne vom petrece ziua pe acest teritoriu stancos extraordinar, de unde putem admira tarmurile Africii.Intoarcere la hotel. Cazare +cina.

Ziua 4. Mic dejun. Timp liber pentru plimbare la malul marii, odihna, relaxare.Cina. Cazare.

Ziua 5. Mic dejun. Timp liber pentru plimbare la malul marii, odihna ,relaxare.Excursie optionala la la Cordoba (212 km), extraordinar oras situat pe malul Guadalquivirului: Moscheea – Catedrala - fascinanta întrepatrundere arhitecturala a crestinismului cu islamismul, vechiul cartier evreiesc - Juderia, Podul Roman, încântatoarea Calleja de Las Flores. Intoarcere la hotel. Cina + cazare.

Ziua 6. Mic dejun. Timp liber pentru plimbare la malul marii, odihna, relaxare.Excursie optionala la Sevilla(187 km), capitala Andaluziei, atragatoare datorita monumentelor arabe, gradinilor luxuriante si coridelor – Plaza de San Francisco, Ajuntament (Primaria), Catedrala - prima ca marime din Spania si a treia din lume, cu splendide picturi murale de Goya si Murillo, la Giralda, cartierul Santa Cruz, Alcazar. Intoarcere la hotel (187 km). Cina +cazare

Ziua 7. Mic dejun. Timp liber pentru plimbare la malul marii, odihna, relaxare.Cina + cazare.

Ziua 8. Mic dejunl. Plecare spre aeroportul Malaga pentru zborul Malaga-Bucuresti, ora 11.10.Aterizare la Bucuresti ora 16.10

PRET :

589 EURO + 1150 lei ( hotel 3*) - grup minim 25 persoane( grup 20-24 pers +65 eur; 15-19 pers +95 eur)

699 EURO + 1150 lei ( hotel 4*) - grup minim 25 persoane( grup 20-24 pers +65 eur; 15-19 pers +95 eur)

Date de plecare :Bucuresti :15.04.2024

Servicii incluse în pret:
- bilet de avion Bucuresti-Malaga-Bucuresti
- transfer aeroport Malaga- hotel-aeroport
- taxa de bagaj peste limita admisa gratuit de compania aeriana
- turul orasului Malaga
- 7 nopti cazare în hotel 3* sau 4* în camere duble
- demipensiune bufet
- ghid extern vorbitor de limba romana

Nu sunt incluse în pret:
- taxele de aeroport ~ 155 euro
- preturile de intrare la obiectivele turistice propuse spre vizitare;excursii optionale-se vor achita la fata locului, partenerului extern;taxe statiune(daca este cazul)

Acte necesare: pasaport sau C.I.

Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile,pandemii,razboi etc) si nici pentru modificarile de orar operate de companiile aeriene sau maritime.Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de Prestari Servicii Turistice.


Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g