COASTA SORRENTINA&COASTA AMALFITANA INSULA ISCHIA &NAPOLI -avion Iasi


Ziua 1Prezentare la aeroportul Iasi la ora 12.00 pentru imbarcare cursa Iasi- Treviso 14.15-15.30 Transfer hotel situat in regiunea venetiana. Cazarea se va face in jurul orei la un hotel de 3 stele in regiunea venetiana. . Timp liber pentru plimbare, cumparaturi.

Ziua 2. Mic dejun. Se pleacă spre regiunea Salerno (780 km). Popas in regiunea Umbria .pentru a admira una din cele mai frumoase constructii religioase din Italia Domul din ORVIETTO. Plimbare pe strazile pitoresti ale orasului medieval Orvietto. Continuam calatoria. Cazare zona Salerno ,hotel.****.

Ziua 3. Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la NAPOLI (60 km). Bogat in palate si biserici, controversatul oras atrage anual mii de turisti. Vizitam Piazza Plebiscito, Via Toledo, Piazza Dante . Continuam excursia luand vaporul spre INSULA ISCHIA. Admiram Ischia Ponte- Castelul Aragonez Acest castel este una dintre cele mai remarcabile atractii ale insulei Ischia. Vizitarea castelului ne ofera ocazia de a avea o priveliste unica asupra insulei vecine ,Insula Procida si asupra golfului Napoli. Ne intoarcem cu vaporul la Napoli (60 km).Cazare zona Salerno hotel ****.

Ziua 4. Mic dejun. Excursie (70 km)in orasul antic POMPEI-una dintre cele mai semnificative dovezi ale civilizatiei romane, care ne ofera, ca o carte deschisa ,imginea impresionanta a orasului surprins de eruptia Vezuviului acum aproape 1900 de ani+ excursie SORRENTO-cea mai populara destinatie turistica din sudul Italiei și excursie in insula CAPRI-una dintre cele mai frumoase insule din Marea Mediterana. Aceasta excursie va combina calatoria cu autocarul de-a lungul COASTEI SORRENTINE-una dintre cele mai spectaculoase din lume, cu traversarea cu vaporul si cu o minunata croaziera in jurul Insulei Capri. Ne intoarcem la hotel (70 km)Cazare zona Salerno hotel ****.

Ziua 5. Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala (20 km) pe COASTA AMALFITANA-ne vom bucura de cel mai frumos peisaj de la malul marii din Italia. Primul popas este la SALERNO, cel mai mare port de pe coasta. Facem o plimbare pe Lunggomare- promenade superba de unde putem admira Golful Salerno.Salerno are singura plaja de nisip de pe Coasta Amalfitana.Luam vaporul pentru o croaziera de vis spre AMALFI. Vom admira centrul istoric cu Domul din Amalfi unde se odihneste trupul Sfantului Apostol Andrei.Continuam croaziera spre POSITANO-spectaculoasa statiune de pe coasta, un spatiu geografic unic. Ne reantoarcem cu vaporul la Salerno. Ne intoarcem hotel (20 km)Cazare zona Salerno hotel **** .

Ziua 6. Mic dejun. Timp liber sau,optional , excursie la PAESTUM 55 km),antica colonia greco-romană din Italia de Sud. Se vizitează cele mai bine conservate temple grece?ti din Italia. Templele Hera si Neptun ne vor oferi o idee despre arhitectura in timpul colonizarii grecesti. La finalul vizitei, vom face un popas la conoscuta ferma de productie bio a mozzarelei din lapte de bivolita. Ghidul vă va arăta toate etapele de produc?ie a acestui tip de brânză ,veti vedea un mic muzeu cu istoria acestei ferme ?i, de asemenea, un butic cu gen?i ?i accesorii mici realizate din piele de bivol. Ne intoarcem la hotel (20 km)Cazare zona Salerno hotel ****

Ziua 7. Mic dejun. Plecare spre Venetia( 780 km). Popas pentru vizitarea superbului PALAT REGAL DIN CASERTA, inscris in Patrimoniul UNESCO, replica italiana la Palatul Versailles . Cazare zona Venetia hotel ***.

Ziua 8. Mic dejun.Eliberarea camerelor la ora 10.00.Transfer la aeroportul Treviso. Imbarcare cursaTreviso-Iasi 16.00-19.05.

PREȚ/PERS: 399 euro + 490 lei –grup min 35 pers

-pretul se recalculeaza pentru un grup mai mic

+ 45 euro grup 30 -34 pers ;

+ 65 euro grup 25-29 pers

Data de plecare : 20.06.2019

Sunt incluse in program:
- bilet de avion Iasi-Treviso si retur
- 5 nopti cazare cu mic dejun bufet, hoteluri 3/4 stele –zona Salerno
- 2 nopti cazare cu mic dejun bufet, hoteluri 3 -zona Venetia
- programul turistic mentionat ca fiind inclus in pret
- transport autocar omologat pentru curse externe, pe parcursul traseului extern
- ghid atestat, pe parcursul programului turistic extern

Nu sunt incluse in pret:
- intrări obiective turistice, bilete vaporase,excursii opționale ,taxe de statiune-daca este cazul- se achita la fata locului,partenerilor externi
- taxa de aeroport 120 euro
- taxa de bagaj , peste limita admisa gratuit de compania aeriana
- transfer aeroport-hotel-aeroport

Acte necesare: pasaport sau CI

Agentia nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport international/intern . Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru modificarile de program datorate situatiilor de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile etc). Informatiile de mai sus constituie anexa la Contractul de Prestari Servicii Turistice.
Nicola Clasic Tur, Bucuresti - ROMANIA, tel./ fax: 021 323.42.73, 0040744349413, nicoleximtravel@nicoleximtravel.ro
web-design: s-g